Höglandssjukhuset

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett modernt akutsjukhus och ett av de största länsdelssjukhusen i Sverige. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Nyheter

Ny webbplats – nya nyhetsprenumerationer

Ny webbplats - nya nyhetsprenumerationer Onsdagen den 26 mars 2014 lanserade Landstinget en ny webbplats. Vi hoppas att du vill fortsätta att följa våra nyheter - du behöver bara aktivera nya prenumerationer! På den nya webbplatsen, som har samma adress som tidigare, erbjuder vi prenumeration på nyheter via RSS. Här kan du välja vilka nyhetsflöden du vill prenumerera på:

Ny verksamhetschef på Kvinnokliniken

Maria Engman är ny verksamhetschef på kvinnokliniken på Höglandssjukhuset sedan den 17 mars

David Robinsson, prisad

Ett stort grattis till David Robinsson, överläkare vid urologkliniken, Höglandssjukhuset. Han har fått Landstingets vetenskapliga pris 2014.

Patientsäkerhetsdag på Höglandssjukhuset

Torsdagen den 24 april anordnas en patientsäkerhetsdag inom Höglandets sjukvårdområde. Samma program kommer att presenteras 3 gånger under dagen, förmiddag riktat till studenter, eftermiddag och kväll för alla.

Audionomerna samlas i Nässjö

Den 29 april flyttar audionommottagningen i Eksjö till Nässjö. Då samlas audionommottagningarna på en och samma plats, på Höglandssjukhuset i Nässjö.