Teamchef till FoUrum utbildning

Kommunal utveckling

Vi söker

Kommunal utveckling, söker en teamchef till FoUrum utbildning

Dina arbetsuppgifter

Som teamchef samordnar och leder du FoUrum utbildnings verksamhet i enlighet med styrgruppens beslut och FoUrum utbildnings verksamhetsidé. Din uppgift är att långsiktigt och strategiskt att stödja utvecklingen inom området i länets kommuner. Du är arbetsledare för FoUrum utbildnings medarbetare som idag består av en vetenskaplig ledare och en koordinator för fjärrundervisning. Tillsammans med medarbetarna ansvarar Du för att kartlägga, definiera och samordna länets skolverksamheters utvecklingsbehov i samarbete med olika länsnätverk inom skolområdet. I uppdraget ingår att upprätta verksamhetsplan och verksamhetsberättelse samt erforderliga beslutsunderlag.

Du samordnar dagordning inför skolchefsträffar samt dokumenterar vid träffarna. Du är också beredande tjänsteman i strategigrupp barn och unga som är en del i länets ledningssystem för samverkan mellan skolan, socialtjänsten och hälso- och sjukvården. Du samarbetar med andra FoU-partnerskap inom Kommunal utveckling i frågor där skolan kan vara inblandad. Du representerar kommunerna i länet i olika grupper som är av länsövergripande intresse.

I uppdraget ingår omvärldsbevakning av utbildningsområdet genom kontakter med universitet och högskolor, myndigheter, organisationer och andra FoU-enheter i landet.

Din kompetens

Vi söker dig som har en akademisk examen med pedagogisk eller samhällsvetenskaplig inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet som skolledare eller av utvecklingsledning på förvaltningsnivå. Du har erfarenhet av att leda och driva skolutveckling på strategisk nivå.

Du har lätt för att leda och samarbeta med olika grupper samt kommunicera komplexa processer på ett tydligt och engagerat sätt. Du har en utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, att ta initiativ, att arbeta självständigt och att samarbeta. För att trivas i rollen som teamchef krävs ett genuint engagemang för förskola och skola samt god förståelse för dess utvecklingsbehov.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Tillträde och varaktighet

Uppdraget är tillsvidare och omfattar 100 % med start efter överenskommelse dock senast 2018-03-01. Det finns möjlighet att komma överens om en flexibel start i överenskommelse med din nuvarande arbetsgivare.

Frågor och ansökan

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Barn och utbildningschef Magnus Wetterqvist, Mullsjö kommun, 0392-140 05, Utvecklingschef Ola Götesson, Kommunal utveckling, 072-572 42 93, Teamchef Yvonne Lindén Andersson FoUrum utbildning, 072-525 84 02.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 2017-10-31

Sök jobbet som Teamchef till FoUrum utbildning Tillbaka till lediga jobb