Vårdadministratör

Vårdadministrativa enheten, Medicin-och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö

En av våra medarbetare går vidare till nya uppdrag och därför söker vi nu dig som vill bli en del av vårt härliga team på medicin-och geriatrikkliniken! Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och utveckla klinikens vårdadministrativa arbete såväl som din egen roll som vårdadministratör.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller har motsvarande utbildning. Tillsvidaretjänst, heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete på en stor klinik med många olika specialiteter
  • möjlighet att påverka och styra din egen arbetstid (mellan 06.00-18.00)
  • ingå i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare på den vårdenhet där du kommer att vara placerad
  • anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
  • friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör hos oss arbetar du främst med journalskrivning och diagnoskodning. I arbetet ingår även annan dokumentation, posthantering, scanning och remisshantering. Arbetet utförs till största del i Cosmic. Förutom de sedvanliga vårdadministratörsuppgifterna kan vi erbjuda dig ansvarsområden och möjlighet till utveckling och stimulans utifrån verksamhetens behov.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning. Du har goda kunskaper i IT och behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift. Du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter då du ser möjligheter i förändringar. Du är serviceinriktad, har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du har förmågan att ta ansvar för din uppgift. Vidare är du mån om att slutföra påbörjade arbetsuppgifter och nå resultat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar trygghet genom god kunskap och ett gott bemötande. Kunskap får vi genom kontinuerlig kompetensutveckling.

Med patientens behov i centrum ger vi bäst möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av administrativa enhetschefen Annelie Johansson, 010 - 243 45 72. Facklig representant för Vision är Viktoria Thuresson, 010-243 54 51. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb