Socionom

Psykiatriska kliniken, mottagning 2, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker socionom till psykiatrins utrednings- och behandlingsmottagning. Vikariat under cirka ett år framöver.

Vi erbjuder dig

Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär en helhetssyn på våra patienter, deras livssituation och behov. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt öppenvårdsteam, med psykiatrisk och psykosocialt behandlingsarbete. Socionomen har en viktig roll, både i individuellt behandlingsarbete och i samverkan med andra yrkesgrupper, såsom psykologer, läkare och sjuksköterskor.

Det här får du arbeta med

Som socionom ingår du i ett psykiatriskt öppenvårdsteam tillsammans med psykologer, läkare, sjuksköterskor och annan omvårdnadspersonal. I arbetet ingår också nära samarbete med heldygnsvården. Samverkan med vårdgrannar och anhöriga är några av socionomens viktigaste uppgifter. Det innebär att kunna arbeta självständigt och ta initiativ, samt att vara serviceinriktad och ha god förmåga till relationsskapande, med både patienter, närstående och andra samarbetspartners.

För att du ska trivas hos oss

Du har socionomexamen eller motsvarande akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete. Grundläggande psykoterapiutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har ett stort eget ansvar, vilket ställer krav på självständighet, initiativtagande och flexibilitet. Eftersom samverkan både inom kliniken och med "vårdgrannar" är en viktig del i arbetet behöver du ha en god samarbetsförmåga och kunna skapa och upprätthålla goda relationer. Erfarenhet av anhörigarbete och teamarbete är meriterande

Detta värderar vi högt

Psykiatriska kliniken i Värnamo har som mål att vara förstahandsvalet för invånarna i vårt upptagningsområde. I Regionen arbetar vi aktivt för en jämlik psykiatrisk Vård och vis er att våra medarbetare är flexibla, serviceinriktade och kan samarbeta över gränserna.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Marianne Frick, enhetschef/psykolog, tel 010-244 9720 eller facklig företrädare för SACO, psykolog Sven Kronberg, tel 010-244 9759. Sista ansökningsdag 19 oktober. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Sök jobbet som Socionom Tillbaka till lediga jobb