Applikationsspecialist

Enhet utveckling

Arbetar du som applikationskonsult i ett stort affärssystem idag? Vill du istället vara med på resan mot ett vårdstöd i världsklass och bli en av våra applikationsspecialister kopplat till Sveriges största affärssystem inom hälso- och sjukvård?

Vill du vara en del av ett härligt team som tillsammans förvaltar och utvecklar regionens IT-stöd och skapar IT-stöd i framkant med mervärde och nytta för våra kunder?

IT-centrum söker nu en medarbetare i rollen som Applikationsspecialist för förvaltning och vidareutveckling av system inom området för e-hälsa. Du kommer ex. arbeta med ROS som är ett system för elektronisk hantering av remiss och svar mot Medicinsk diagnostik (laboratoriemedicin, klinisk fysiologi och radiologi). Låter det spännande?

Vi söker

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom IT eller annan likvärdig erfarenhet av IT. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förståelse för hela processen från design och konstruktion till test och implementation. Erfarenhet från vården och av agilt arbetssätt är meriterande.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna. Hos oss får du arbeta tillsammans med andra kompetenser/roller i hela kedjan från krav till färdig lösning.

Det här får du arbeta med

Att arbeta som applikationsspecialist innebär bl.a. beskrivning och dokumentation av lösningar, utredning och lösning av incidenter samt konfiguration av applikationer. Du ingår tillsammans med andra kompetenser/roller i hela kedjan från kravanalys, design, dokumentation och test till implementation. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten såväl i projekt som i löpande förvaltningsuppdrag. Du kommer arbeta i nära samarbete med kunder, kollegor och leverantörer, så god samarbetsförmåga är en förutsättning.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss har du förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt förmåga att sätta dig in i både verksamhetskrav och teknik. Du jobbar lika bra enskilt som i grupp. Du arbetar kvalitetsmedvetet och är angelägen om att slutföra dina arbetsuppgifter till kundens belåtenhet. Som person är du ansvarstagande, har lätt för att samarbeta, jobbar med en helhetssyn och med kundens behov i fokus. Då resor kan förekomma kan det underlätta om du har körkort men det är inte något krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mera information kontakta enhetschef Anna Rydén, mobil 070-612 42 56. Facklig företrädare för Vision Anna Flodin, telefon 036-324297och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 036-32 65 54. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-10-22

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist Tillbaka till lediga jobb