Arbetsterapeut

Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut till ett vikariat med placering på rehabiliteringsmedicinska klinikens dag rehab i Värnamo, heltid under tiden 2018-01-15 - 2018-10-14.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete. Du arbetar personcentrerat tillsammans med kollegor i multiprofessionellt team vilket ger möjlighet till lärande mellan professioner. Teamarbetet ger inspiration och drivkraft med möjlighet att tillvarata personens egna resurser med fokus på hens behov.

Det här får du arbeta med

Arbetet sker i team där patient och närstående är delaktiga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teamarbete och dagrehabilitering. Arbetet inriktar sig i första hand mot neurologiska skador och sjukdomar, men även andra diagnosgrupper förekommer.

För att du ska trivas hos oss

Du har god samarbetsförmåga och är trygg i din yrkesroll. Du är van att ta eget ansvar, är flexibel som person och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i en organisation som ständigt strävar mot att förbättra verksamheten med patientens behov i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö. Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Kliniken har sedan 2006 ackrediterats utifrån den amerikanska organisationen CARF, vilket innebär att kliniken kontinuerligt kvalitetsgranskas. Kliniken strävar hela tiden efter att ligga i framkant, hålla en hög kvalitet och aktivt förbättra verksamheten. Utveckling sker tvärprofessionellt och i samverkan med andra såsom primärvård, kommun, patienter, närstående och patientföreningar.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta Malin Hegen, enhetschef, tfn 010-242 26 01. Facklig företrädare för SACO är Kjell Johansson, tfn 010-242 18 76. Sista ansökningsdag är 2017-10-22. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb