Vårdadministratör

Urologkliniken

Välkommen till Urologklinikens administrativa enhet

Vi söker

Vårdadministratör heltid för tillsvidareanställning. tillträde enligt överenskommelse. Vi söker också en vårdadministratör heltid för ett vikariat, ett år, eventuellt längre. Du har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande och har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig i tal och skrift. För båda tjänsterna gäller tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör på urologkliniken ingår du i en grupp på 12 vårdadministratörer fördelade på de tre sjukhusen i Regionen. Du arbetar till största delen med medicinsk dokumentation och registerhantering i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning. Du har hand om posthanteringen och viss annan registerhantering. Du ingår även i klinikens utvecklingsarbete. Visst receptionsarbete. Vårdadministratörerna på urologkliniken arbetar över sjukhusgränserna vilket betyder att du har din fasta plats på det sjukhus du bor närmast, men skriver journalanteckningar från en mottagning på ett annat sjukhus i regionen.

För att du ska trivas hos oss

Du behöver vara utåtriktad och kunna ge ett gott bemötande med servicetänk, trivas med samarbete samtidigt som du tar eget ansvar. Det är viktigt att du har lätt att anpassa dig till förändringar då vi är en klinik i ständig utveckling. Du har lätt för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Meriterande är erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic. Har du goda IT-kunskaper för övrigt är det en fördel.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av administrativ enhetschef Anette Svensson tfn 010-243 53 72, mobil 072-556 85 74. Facklig företrädare för Vision är Yvonne Gunnarsson Lindgren tfn 010-242 25 35. Sista ansökningsdag är den 29 oktober. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb