Pressinbjudan 26 juni 2017: Amerikanska logistikexperter besöker Jönköping

20 amerikanska logistikexperter från Virginia Polytechnic Institute and State University (Virginia Tech) besöker måndag 26 juni Jönköping för att studera olika logistiklösningar och lära sig mer om hur Jönköping University arbetar med forskning inom området.

Vi lever i en internationell värld där det är viktigt att skapa kontakter.  Mixen av studiebesök och informationsutbyte om vår forskning gör att vi får möjlighet att slå ett slag för vår region som knutpunkt för handel och logistik i Sverige och Norden, säger Tommy Eriksson, projektledare för Utländska investeringar på Region Jönköpings län och värd för dagen.

Jönköping är ett nav för logistiken i södra Sverige. Hur det fungerar rent praktiskt ska de amerikanska besökarna få se under två studiebesök. De besöker också Jönköping University för att lära sig mer om den forskning som bedrivs inom logistikområdet.

De 20 besökarna från Virginia Tech har alla yrkeserfarenhet inom området logistik, och läser nu en MBA - Master of Business Administration.

Medierna är välkomna att intervjua besökarna från Virginia Tech i samband med lunchen måndag 26 juni.

Tid: Måndag 26 juni 2017, klockan 13.15-13.45

Plats: Restaurang Guvernören, Vallgatan 3 Jönköping.

 

Kontakt:

Tommy Eriksson
projektledare Utländska investeringar
regional utveckling
Region Jönköpings län
070-201 67 38
tommy.eriksson@rjl.se