Värnamo sjukhus

Värnamo sjukhus
Foto: Johan Werner Avby
Värnamo sjukhusVärnamo sjukhusVärnamo sjukhusVärnamo sjukhusVärnamo sjukhus

Värnamo sjukhus är ett av Sveriges största länsdelssjukhus. Här bedrivs specialiserad vård – planerad såväl som akut – för sjukdomar och skador som inte kan utredas eller behandlas på vårdcentralerna.

Om du blir sjuk, ring i första hand 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt.

Ring nödnumret 112 om någon är svårt sjuk eller allvarligt skadad och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

Succé för inspirationsdag för nior

Amela Prses från Lundåkersskolan i Gislaved fick instruktioner av Erika Mallander Karlsson på Metodikum när hon testade titthålskirurgi. ?? "en bild utan alt-text"

Röntgenplåtar, dialysmaterial, visning av en ambulans och mycket mera lockade 150 niondeklassare till Värnamo sjukhus under torsdagen. För andra året bjöd sjukhuset in niondeklassare till en inspirationsdag för att visa på bredden i verksamheten.

Feta barn får effektiv hjälp på Värnamo sjukhus

Lena Johansson, barnsjuksköterska, och Elizabet Muhic, verksamhetschef för barn- och ungdomsmedicinska mottagningen på Värnamo sjukhus, erbjuder effektiv hjälp för familjer med feta barn. Foto: Helena Dovier ?? "en bild utan alt-text"

På Värnamo sjukhus får feta barn effektiv hjälp med en ny behandlingsmetod som bygger på tät och långvarig kontakt. Dessutom kan barnen och deras familjer påverka behandlingens innehåll mer än tidigare.

Ny omgång av rehabiliteringskurs för cancerpatienter

Den 7 oktober 2014 startar en ny omgång av rehabiliteringskurs för cancerpatienter i hela länet. Kursen vänder sig till män och kvinnor i arbetsför ålder som har eller har haft cancer.

Sjukhusets förlossningsavdelning välbemannad inför sommaren 2014

Foto: Johan W Avby ?? "en bild utan alt-text"

Den som ska föda barn på Värnamo sjukhus i sommar kan vara lugn. Sjukhuset kommer att ha full bemanning på förlossningsavdelningarna.